Huolenpitosopimus

​​ 


Audi-huolenpitosopimus

Uuteen Audiisi kannattaa ottaa Audi-huolenpitosopimus, joka kattaa normaalista auton kulutuksesta aiheutuvat kulut tai vaihtoehtoisesti tarjoaa aivan uuden tason kaiken kattavaa Audi-huolenpitoa.

Audi-huolenpitosopimus – jä​​rkevä tapa huolehtia autostasi​

Huolenpitosopimuksen idea on yksinkertainen: suorittamiasi kuukausimaksuja vastaan saat ilman eri korvausta oikeuden huollattaa ja korjauttaa autoasi missä tahansa Audi-merkkihuollossa koko sopimuksen voimassaoloajan.​

Audi-huolenpitosopimukset takaavat laajat ja laaduk​kaat palvelut

Audi -huolenpitosopimus sisältää maahantuojan huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot, kulumisesta ja normaalista käytöstä aiheutuneiden vikojen korjaukset sekä katsastustarkastuksen.​

Voit halutessasi lisätä siihen muita palveluja kuten:

  • Auton nouto- ja palautuspalvelu
  • Katsastuspalvelu
  • Renkaiden kausisäilytys (sisältää kausivaihdon)
  • Renkaiden kausivaihto
  • Sijaisauto huollon ja korjausten ajaksi
  • Sisäpuhdistus määräaikaishuollon yhteydessä.​


Audi-huolenpitosopimus joustaa ajomääräsi mukaan​

Huolenpitosopimus voidaan tehdä uuteen autoon aluksi kolmeksi tai neljäksi vuodeksi kerrallaan. Tämän jälkeen sopimusta voidaan jatkaa jäljellä oleva sopimuskausi kerrallaan, kuitenkin korkeintaan 6 vuodeksi tai 200 000 ajetun kilometrin ajaksi. Sopimushinta määritetään juuri sinun autonkäyttösi mukaan, ottaen huomioon ostamasi Audin malli ja varusteet sekä arvio vuosittaisesta ajosuoritteesta.

Huolenpitosopimuk​seen sisältyy aina jatkoturva

Kiinteä kuukausihinta sisältää huolenpitoturvan. Se kattaa mm. ennalta arvaamattomien vikojen korjaukset takuuajan jälkeen.​

Huolenpitoso​pimuksella hallitset aina autosi ylläpitokustannukset

Huolenpitosopimus takaa sen, että sinulla on aina tarkka tieto autosi vuotuisista huoltokustannuksista. Se kattaa kaiken muun paitsi, veroluonteiset maksut, polttoaineet, vakuutukset sekä renkaat jäävät erikseen hoidettaviksi.

Audi-huolenp​​itosopimus antaa rahallesi parhaan vastineen​

Audi-huolenpitosopimusasiakkaana maksat sopimuskauden aikana vain niistä huoltokuluista ja palveluista, joita sopimuskauden aikana käytät. Kaikissa, autoosi suoritettavissa huolto- tai korjaustöissä käytetään luonnollisesti vain laadukkaita alkuperäisiä Audi-varaosia. Mikäli sopimuskauden päättyessä maksamasi kuukausimaksut ovat suuremmat kuin toteutuneet sopimuskulut, erotus maksetaan sinulle takaisin.

Huolenpitosopimus varmistaa autollesi parhaan jälleenmyyntiarvon​​

Audi huolenpitosopimuksen tarjoamien etujen myötä varmistat uudelle autollesi parhaan jälleenmyyntiarvon, sillä laadukkaimman mahdollisen huolenpidon kohteena ollut autosi on aikanaan käytetyn auton ostajallekin luotettavin vaihtoehto.