Yksityisrahoitus

Yksityisrahoitus 

Rahoituspalvelumme on helppo ja joustava tapa rahoittaa auton osto. Maksat autoa kuukausittain, mutta et tarvitse muita vakuuksia kuin ostamasi auton.

Rahoitusmuodon edut:
  - Käy sekä uuden että käytetyn auton rahoitukseen
  - Sopiva, kiinteä kuukausimaksu, joka voi myös sisältää vakuutukset
  - Auto toimii rahoituksen vakuutena
  - Ei lisäkustannuksia auton vaihdosta tai rahoituksen pois maksamisesta
  - Auton kustannukset tarkasti tiedossa, koska ne on kerätty kuukausimaksuun.

 

Sopiva auto ja kuukausierä
 
Autoa hankittaessa on oleellista miettiä, kuinka paljon olet valmis laittamaan siihen rahaa kuukaudessa. Kun esität oman ehdotuksesi sopivasta kuukausimaksusta, myyjämme ehdottaa Sinulle maksusuunnitelman.

Saadaksesi pienen kuukausimaksun Sinun ei välttämättä tarvitse tehdä mahdollisimman pitkää rahoitussopimusta. Voit myös jättää viimeisen erän muita suuremmaksi, jotta pääsisit lyhyemmällä maksuajalla haluamaasi kuukausimaksuun. Viimeisen maksuerän erääntyessä Sinulla on kolme vaihtoehtoa:

  1. Maksat erän pois. 
  2. Vaihdat auton uuteen, jolloin viimeinen erä käsitellään hyvityshinnan vähennyksenä. 
  3. Teet rahoituksesta jatkosopimuksen erikseen sovittavin ehdoin.

 

Sovi rahoituksesta kätevästi autokaupan yhteydessä

Rahoitusta ei tarvitse varmistaa etukäteen, vaan voit sopia siitä heti, kun olet valinnut haluamasi auton. Ammattitaitoiset myyjämme tietävät, kuinka toimitaan – Sinun on vain annettava tarvittavat tiedot, niin rahoitus järjestyy.

Vaaditut rahoitusehdot, kuten omarahoitusosuus, luottoajan pituus sekä omat taustatietosi, varmistavat, että rahoitus on järkevä ja turvallinen. Sopimusehtoihin sovelletaan osamaksukauppalakia ja kuluttajasuojalakia.

 

Lisäpalvelut – kaikki yhdellä laskulla

Sovittuun kuukausimaksuun voi myös kätevästi sisällyttää auton vakuutusmaksut.

 

Liikennekasko

Rahoitussopimukseen voidaan lisäpalveluna liittää edullinen, koko sopimusajan (enintään 5 vuotta) kiinteähintainen Liikennekasko-vakuutuspaketti. Se sisältää sekä liikenne- että kaskovakuutuksen. Vakuutuksen hinta on kilpailukykyinen verrattuna henkilökohtaiseen, jopa 70 prosentin bonukset sisältävään vakuutukseen.

Lisätietoja rahoitusturvasta ja liikennekaskosta saat myyjiltämme.